Om Mattssons Foto och Video

Mattssons Foto är en av Sveriges äldsta fotohandlare med butik i Lund sedan 1921. Hos oss på Mattssons foto kan du köpa kameror och objektiv direkt på hemsidan eller i vår butik i Lund. Här har du möjligheten att hitta fotoutrustning online som passar alla. Vi på Mattssons foto sätter kunden i fokus och erbjuder utmärkt service och hög kunskap. Vi har ett av Sveriges bredaste utbud på nätet. Handla din kamera eller ditt objektiv redan idag!

Se också vårt lager av begagnad fotoutrustning på Blocket. Det uppdateras kontinuerligt så håll koll om du är ute efter något särskilt! Eller titta in i butiken, all begagnad utrustning finns för beskådning. Vill du själv sälja av eller byta in din begagnade utrustning gör vi ofta en värdering på direkten.

Utöver vår försäljning till privatkunder har vi sedan många år även varit leverantör till landsting, storindustri, försvaret och institutioner vid universitet och högskola. Detta ställer höga krav på vår personal, som tillsammans har mer än 200 års erfarenhet av det mesta som rör foto och video.

Filmframkallning och digitala bilder till fotopapper

Mattssons Foto är en av få fotobutiker i landet med eget framkallningslabb för film. Hos oss kan man lämna in all sorts analog film – färgnegativ, dia, svartvit – eller gamla negativ för inskanning eller reproduktion i valfri storlek. Du kan även beställa fotokopior och fotopresenter som t.e.x canvas förstoringar. För mer information om vilka bildtjänster vi kan erbjuda, se ”Tjänster”, i toppmenyn. Där får du också reda på hur man sänder in digitala bilder till oss för att få fotokopior.

ID-foto / foto för körkort

Behöver du en bild för körkort eller ID ordnar vi det i butiken på direkten. Ingen tidsbokning krävs. På fem minuter har vi fotograferat dig och tagit fram färdiga pappersbilder i rätt storlek för just din ID-handling.

 

Kontakt:
Butiken: 046-211 12 04
Ekonomi: 046-148500
Fax: +46 (0)46-14 86 00
Mail: info@mattssonsfoto.se
Öppettider:
Helgfri Måndag-Fredag 09:00-18:00
Helgfri Lördag 10:00-15:00

Besöksadress:
Mattssons foto
Klostergatan 3
222 22  Lund

Postadress/returer:
Mattssons Foto
Klostergatan 3
222 22  Lund